PA KAKO JE MOGUĆE?! Sa 24% glasova ZAUVEK NAPUSTIO Zadrugu - ON! Neverica, suze, ljutina, bol na licima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA KAKO JE MOGUĆE?! Sa 24% glasova ZAUVEK NAPUSTIO "Zadrugu" - ON! Neverica, suze, ljutina, bol na licima...

Auh, ni na kraj pameti...

Došlo vreme da neko napusti šou. Posle napetog glasanja, odlučeno je ko će napustiti "Zadrugu", a nominovani su bili Uroš Ćertić, Vojke Đans i Anđela Veštica, koja je prethodne večeri zaradila nominaciju jer je prekršila pravila.

Ipak, procenti su bili jasni. Uroš je imao oko 50% podrške, dok su ovo dvoje bili na oko 25, odnosno 24% glasova.

Na kraju, izbačen je Vojke Đans, a Sara Reljić je plakala kao kiša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok se on pozdravljao sa ukućanima. Takođe, tuga se mogla videti na licu Anđele Veštice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

On je sinoć IZBAČEN iz ZADRUGE!

Izvor: Press, 25.Sep.2017

Dosao je red da još neko napusti takmičenje. . Foto: Printscreen. U rijalitiju "Zadruga, došao je red da peti takmičar napusti velelepni grad nadomak Beograda, a šansu za to imalo je čak troje takmičara.. Naime, Uroš...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.