PA HIT! Ana Nikolić završila u Slagalici - Pesma sa IZMIŠLJENOM REČJU... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 12:57

PA HIT! Ana Nikolić završila u "Slagalici" - Pesma sa IZMIŠLJENOM REČJU... (FOTO)

Nije jedina...

Kviz "Slagalica" je jedan od najpopularnijih kod nas, a s obzirom na to koliko dugo se već emituje, ne čudi da se ovde moglo videti sve i svašta kada su zadaci u pitanju.

Tako je i popularna pevačica Ana Nikolić, "završila" u jednoj epizodi, zajedno sa Bajagom, Rambo Amadeusom i drugim izvođačima.

Zadatak je bio da se povežu pesme koje imaju izmišljene reči u naslovu sa izvođačima.

Evo kako je to izgledalo:

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo NIKO nije OČEKIVAO! Ana Nikolić u SLAGALICI!

Izvor: Svet, 06.Jul.2020

Naš najpopularniji kviz je svakako Slagalica, pa često imamo prilike da gledamo video zapise koji preplavljuju društvene mreže. Neretko učesnici Slagalice postanu hit na Instagramu, a ovaj put se u njoj našlo ime pevačice Ane Nikolić.. . Jedan od takmičara je imao zadatak da u igri “Spojnice”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.