Ovoga puta starleta pokazala sve: Zagrlila i ponosno pokazala gole grudi!

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2012, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovoga puta starleta pokazala sve: Zagrlila i ponosno pokazala gole grudi!

Grudi, guza, stomak, butine ona ne bira šta će pokazati. ALi dok uglavnom svoje obline sakriva bar nekom krpicom, sada to nije uradila.

 
Njeni pozamašni atributi omiljena su stvar svih muškaraca, a iako jeKoko obećana jednom čoveku, drugim muškarcima to ne smeta pa s vremena na vreme rado bacaju pogled na nju. Ova starleta, sa druge strane, ne bira šta će na sebi razgolititi i svima pokazati. I dok svoje obline ponosno ističe, do sada ih je uglavnom nečim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pokrivala, ali više ne. A da li vam se dopada to što ona ima, sami procenite.

Izvor: S media, Foto: Twitter
Slične, interesantne teme:Raširila noge i isprsila gole grudi: Starleta u nikad vrelijoj pozi!Starleta počastila fanove novim seksi fotkama: Da li pogađate o kome se radi?Vrelije od ovoga ne može: Starleta bez gaćica prošetala pred paparacima!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.