Ovoga puta je zaista ozbiljno! Svetlana Ražnatović PROGOVORILA o BOLESTI zbog koje je pala u krevet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ovoga puta je zaista ozbiljno!" Svetlana Ražnatović PROGOVORILA o BOLESTI zbog koje je pala u krevet!

Mislila je da će kratko trajati!

Pevačica Svetlana Ražnatović je pre nekoliko dana u Vršcu održala koncert uprkos bolesti i visokoj temperature koju je imala. Ona je kako bi mogla da izdrži ovaj koncert, danima pre koncerta primala infuzije jer nikako nije želela da se koncert otkaže.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 5, 2019 at 3:39pm PDT

Ipak, nakon koncerta i fotografisanja sa fanovima, ona je priznala da joj je veoma loše. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i prenemaže se, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuziji - rekla je Ceca.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Nov 2, 2018 at 10:58am PDT

Pevačica po običaju i ovoga puta za sebe ima samo reči hvale.

- Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temperaturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena, što bi rekao naš narod, koje se kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila da mi nije ništa, a u stvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu - kaže ona.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 15, 2018 at 11:01am PDT

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.