Ovog puta otišao NAJNIŽE: BOLESNO ljubomornog Ša, Đedović DRŽAO dok je divljao i demolirao imanje - Sledi kazna?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:55

Ovog puta otišao NAJNIŽE: BOLESNO ljubomornog Ša, Đedović DRŽAO dok je divljao i demolirao imanje - Sledi kazna?

Ovakve scene se, sada već prečesto dešavaju.

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša juče je, po ko zna koji put, došao do tačke pucanja i želeo da napusti rijaliti. Njegovoj ljubomori nema kraja, te je napravio scenu zbog Mioninog odevanja i ponašanja. Da čitavu situaciju smiri, pokušao je Marko Đedović.

Mađutim, Đedovićevog uspeha nije bilo. Ša je opet nastavio da divlja, urla i demolira imanje, u naletu bolesne ljubomore.

- Ne želim da moj odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Mionom bude kao veza Teodore i Bebice. Ubija me bre, uništava me. Je*e me, urnuše. Neće ona bu*u da izbacuje pred svima. Namerno me dr*a, neće ona to raditi. Može to da radi, ali bez mene. Dosta je bilo. Te fore nameštala je krevet, to može nekom drugm. Moja devojka neće nameštati krevet gde joj se vidi du*e. Ovo nije ljubav. Neću sebi ovo da radim - rekao je Ša.

- Šta je ona radila? Videlo joj se du*e? - uptiao je Đedović.

- Iživljava se ceo dan na meni. Pričali smo ceo dan normalno, a onda je uradila ovo i rekla da će se ponašati kako ona želi. Nije sad sve ovo bes. Ona ovo radi jer želi - rekao je Ša.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.