Izvor: Prva.rs, 12.Jan.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog puta nema cenzure! Beogradski sindikat na Božić objavio novu pesmu: Za samo 4 dana ima više od 200.000 pregleda!

Svaka njihova pesma napravi haos. Provociraju, nerviraju, ali se o njima uvek govori. Tačno na Božić objavili su novu pesmu "Druže", koja je za samo nekoliko dana skupila više od 200.000 pregleda. Na scenu se vraćaju tri meseca posle objavljivanja pesme "Dogodine u Prizrenu", koja je privukla veliku pažnju javnosti i koja je zbog sadržaja cenzurisana na Jutjubu. Kome je posvećena nova pesma, koju nam poruku šalju, umemo li da razumemo i shvatimo, otkrio nam je Feđa Dimović, član grupe Beogradski sindikat.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Feđa Dimović otkriva koju poruku šalje nova pesma Beogradskog sindikata

Izvor: B92, 12.Jan.2019

Beogradski sindikat izbacio je na Božić novu pesmu ''Druže'' koju je do sada preslušalo više od 250.000 ljudi. Na muzičku scenu vratili su se tri meseca nakon objavljivanja singla ''Dogodine u Prizrenu'', koji je privukao veliku pažnju javnosti, jer je zbog sadržaja zamalo uklonjen sa Jutjuba....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.