Ovog dečka ona voli Majka Anđele Šparavalo podelila PRIVATNE fotografije svoje ćerke: Bojana je samo RIJALITI PRIČA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 18:07

"Ovog dečka ona voli" Majka Anđele Šparavalo podelila PRIVATNE fotografije svoje ćerke: Bojana je samo RIJALITI PRIČA?

Majka Anđele Šparavalo je obelodanila njene slike pre rijalitija.

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo ostala je pri svojim tvrdnjama iznetim u emisiji "Pretres nedelje", iako njena porodica uporno demantuje ono što ona iznosi u rijaliti programu "Elita".

Njena majka Aleksandra izrazila je očajanje povodom situacije, ističući da ne može više da trpi javno iznošenje neistina o porodici.

Aleksandra je izjavila da je nemoćna pred Anđelinim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavama u rijalitiju, te da je uznemirena zbog javnog blaćenja porodice. Ona ističe da Anđela patološki laže i da bi trebalo da potraži stručnu pomoć. Takođe, Aleksandra tvrdi da Anđela izmišlja da porodica poseduje vikendicu, ističući da bi se hvalili time da je poseduju, a ne negirali postojanje iste.

- Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra, da se leči! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme - rekla je Anđelina majka.

Nakon ove izjave, Anđelina majka je odlučila da totalno raskrinka ćerku i njenu vezu sa Bojanom, pa je obelodanila fotografije sa dečkom u kog je, kako ona tvrdi, zaljubljena i dan-danas, iako je u "Eliti" u vezi sa Bojanom.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.