Ovo su sigurni znaci da je muškarac odličan u krevetu!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su sigurni znaci da je muškarac odličan u krevetu!

Pronašli ste novog partnera i spremni ste ga odvesti u krevet, ali niste sigurni kako će se on tamo pokazati. Ako ispoljava ove znakove nema sumnje da će i u spavaćoj sobi dobiti prelaznu ocenu.

Ponaša se kao džentlmen

Ako vam otvara vrata, pomogne vam da skinete kaput, seti se pitati vas za vaš važan projekt na poslu, sve su to znakovi da misli na vas. A ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i kada se ugase svetla.

Zna kako vas dirati

Dobar ljubavnik je onaj koji ceni senzualnost. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nežno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimetno vas primi za ruku dok šetate zna će kako vas dirati po celom telu. Takođe ova stvar znači da ćete imati dobar seks.

Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je verovatno da tip muškarca ''pričajmo sad malo o mom autu'' neće biti neko sa kime ćete hteti ponoviti seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju.

Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vredni čekanja. Stoga, ako vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte misliti da vas odbija, već znajte da vas želi bolje upoznati kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

Uz njega se osećate predivnom

Muškarac uz kojeg ćete se u krevetu osećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima pa će pohvaliti svaku sitnicu koju primieti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osećaćete se seksi i privlačnom. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.