Ovo su najveći strahovi muškaraca kada su u ozbiljnoj vezi

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najveći strahovi muškaraca kada su u ozbiljnoj vezi

U ozbiljnim vezama nisu samo žene te koje imaju strahove ili su nesigurne u vezi nečega, već to važi i za muškarce, ali oni to bolje skrivaju.

Ovo su neki od najvećih strahova muškaraca koji su u ozbiljnoj vezi. Pogledajte i kako im možete pomoći.

Zarađujem li dosta novaca? 

Novac je snažan faktor koji utiče na muškarčevo samopouzdanje. Kroz novac muškarac proučava sopstvenu vrednost, meri svoju sposobnost da se brine za porodicu i priušti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << im određeni način života. Kroz prizmu novca procenjuje ga i okolina, pa strahuje može li svojom platom zadovoljiti sve interese.

Kako možete pomoći?

Budite ravnopravni član vaše veze  i učestvujte u plaćanju računa, kupovini namirnica i drugim finansijskim obavezama. Timski rad olakšava finansijske pritiske, smanjuje stres svih uključenih i povećava bliskost između partnera. Recite mu da se njime ponosite. Možda se čini kao mala stvar, ali njemu će puno značiti.

Je li moja partnerka seksualno zadovoljena? 

On želi znati je li dobar u krevetu, ali istovremeno ne želi znati ako je odgovor negativan.

Kako možete pomoći?

Razgovarajte s njim na nežan način o svojim željama. Ako one nisu u potpunosti zadovoljene, ne kritikujte njegovu tehniku, već podelite s njim stvari koje vam odgovaraju. Što se vi više pretvarate da je sve u redu, to će on biti nesigurniji.

Jesam li dobar tata? / Hoću li biti dobar tata?

Muškarci koji planiraju očinstvo ili su već očevi brinu o svojoj sposobnosti da prenesu svoja znanja na potomke i izbegnu greške svojih roditelja. Oni žele uvesti disciplinu u život svoga deteta, ali se s njime i zabaviti. Žude da ih nazovu dobrim ocem.

Kako možete pomoći?

Žene koje žele postati majke, ili su već majke brinu o sličnim stvarima. Upravo zato stručnjaci savetuju iskren razgovor o međusobnim strahovima koji će stvoriti sigurnu atmosferu u kojima oba partnera mogu biti ranjivi i podeliti svoja osećanja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.