Ovo su najgori ljubavni i seksualni saveti ikada

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najgori ljubavni i seksualni saveti ikada

Ako je i vama u nekom trenutku neko dao ove savete, najbolje što možete da uradite je da potpuno zaboravite na njih…
Foto: Guliver/Thinkstock



Savet: Nikada se ne ljubite sa tipom na prvom sastanku jer ćete tako ostaviti utisak loše devojke
Činjenica: Dobra devojka može da poljubi koga god želi, kada god želi. I dok svaki muškarac na sastanku mora da pokaže razumevanje prema svojoj pratilji, ona bira da li će na kraju večeri doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << do poljupca – i bez obzira na ishod, i dalje će biti dobra devojka.
Pročitajte i… Muškarci otkrili: 7 osobina koje poseduje savršena ljubavnica
Savet: Ako imate seks na prvom sastanku sa tipom misliće da ste “laka” devojka
Činjenica: Dobar momak vas nikada neće osuđivati zbog vaših odluka, posebno onih koje se tiču seksa. Istina je da devojke vrlo često strožije osuđuju kada odluče da imaju seks na prvom sastanku, ali to ne bi trebalo da bude slučaj. Na svu sreću, ova predrasuda polako odlazi u prošlost.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su najgori ljubavni i seksualni saveti ikada

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Savet: Nikada se ne ljubite sa tipom na prvom sastanku jer ćete tako ostaviti utisak loše devojke..Činjenica: Dobra devojka može da poljubi koga god želi, kada god želi. I dok svaki muškarac na sastanku mora da pokaže razumevanje prema svojoj pratilji, ona bira da li će na kraju večeri doći...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.