Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su gosti na koncertu Bube i Jale na Tašmajdanu!

Najpopularniji reperski duo u regionu, Jala Brat i Buba Coreli, u subotu 23. juna, održaće prvi solistički koncert na stadionu Tašmajdan. Svi s nestrpljenjem iščekuju da saznaju ko će se pored njih dvojice naći na bini, a mi smo ekskluzivno za naše čitaoce saznali ko su gosti na koncertu za koji se traži karta više! The post Ovo su gosti na koncertu Bube i Jale na Tašmajdanu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Otkrivamo vam sve goste koncerta Bube i Jale, 23.juna na Tašmajdanu!

Izvor: Svet, 20.Jun.2018

Najpopularniji reperski duo u regionu, Jala Brat i Buba Coreli, u subotu 23.juna, održaće prvi solistički koncert na stadionu Tašmajdan.. Svi sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju ko će se pored njih dvojice naći na bini.. Mi smo ekskluzivno za naše čitaoce, saznali ko su gosti na koncertu za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.