Ovo su SCENE koje proganjaju Janjuša kao NOĆNA MORA - Zbog JEDNOG DETALJA stalno misli o pokojnom bratu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 09:38

Ovo su SCENE koje proganjaju Janjuša kao NOĆNA MORA - Zbog JEDNOG DETALJA stalno misli o pokojnom bratu

Marko Janjušević Janjuš sinoć je otvorio dušu i za vreme emisije pričao o svojim strahovima.

U toku emisije "Pitanja novinara", prvi na redu za odgovaranje na ista bio je Marko Janjušević Janjuš, koji je na samom početku ukućanima, ali i publici, otvorio dušu, pa otkrio da se ni dan-danas nije oporavio od tragedije i smrti mlađeg brata, Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo.

Janjuš je priznao svima da se ne oseća dobro i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se teško bori sa gubitkom, ali da to pokušava, koliko-toliko, da zamaskira u rijalitiju.

Takođe, Janjuš se osvrnuo na odnos sa Aneli Ahmić i njihov raskid, kao i njen današnji izlazak iz Elite.

Priznao je da ga traumira poziv na kapiju, s obzirom da su tako njega obavestili da mora napustiti velelepno imanje, zbog smrti rođenog brata:

- Video sam da nije tu, zabrinuo sam se. Imam i traumu od te kapije, zbog cele ove situacije. Loše se osećam, Darko, iskreno. Kad sve saberem, ne osećam se dobro, ali sam ti rekao, borim se sa svim i svačim. Nisam dobro, niti to mogu da budem, ali to je normalno, jer je sve sveže, vreme leči sve, ali neke stvari se nikada neće zalečiti. Navikneš samo da živiš sa nekim stvarima. Nikad ti neće biti sjajno, tako i ovde. Najteže mi je kad sam sam. Samo mi je bitno da se ne priča o toj situaciji, neka se priča o svemu drugom - govorio je Janjuš iskreno.

Aneli je samo nemo slušala Janjuševo izlaganje i nije se trudila da ga prekine, jer je videla koliko mu teško pada sve što se dešava u Eliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.