Ovo su DETALJI suđenja Vanje i Ša - Pred svima RAZOTKRIO sve o SUSRETU: Nastao MUK nakon priznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 21:44

Ovo su DETALJI suđenja Vanje i Ša - Pred svima RAZOTKRIO sve o SUSRETU: Nastao MUK nakon priznanja

On je otkrio da je sa Vanjom zvanično završio, pa je Miona dodala da mu u potpunosti veruje.

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Današnji voditelj Milan Milošević spreman je da zajedno sa učesnicima pogleda video klipove ogovaranja i prozivki koje do sada nisu videli. Nikola Lakić ogovara Mionu i Ša.

Nenad je otkrio detalje koji će se dešavati na suđenju.

- Ja apsolutno znam kako Vanja izgleda, na suđenju se ništa neće desiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi smo čak postigli dogovor da se ne srećemo tamo, ja ne idem kada ona ide. Ona je samo na početku htela lično da ga vidi u oči. Ja nisam ni znao da ću da idem na suđenje jer sam govorio da advokat sve sam završi. Da imam neke emocije pričao bih na tu temu drugačije, ja bih stvarno bio neiskren kada bih imao neke emocije prema njoj, ja nemam šta da govorimo njoj loše niti je ovde spominjem, iskren da budem nisam očekivao da će da se pojavi, žena došla normalno sva sređena. Ja kad završim neki odnos ne vraćam se više u to. Ona je potpisala i ja potpisao, nije bilo govora o nekom odnosu ili pomirenju samo smo to mehanički završili. Ja nisam netko ko krije nešto, ja kažem uvek sve šta mi je na duši. Jasne su emocije sa Mionom i to je to - rekao je Ša.

- Sasvim je normalno da je skeptičan zbog Mione za prsten i neke stvari i ja sam rekao da može i ona da posumnja kad se Vanja sredi i kad dođe na suđenje to je jedino što sam rekao, nisam imao lošu nameru - rekao je Lakić.

- Ja nikad nisam pričala o Vanji niti sam mu zamerala, jedino kad mi je poslao momak neke stvari i ona srca ja sam mu zamerala za Vanju. Da je bilo mirenja sa njom vidi nadrljao bi. Sad prvi put čujem za ovaj susret, šta se dešavalo. Meni Stanislav stvarno nije davao da pevam po birtijama i stvarno se okej ponašao prema meni - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.