Ovo slama srca: Oprostile se drugarice pokojne PEVAČICE koja je nastradala u Dubaiju: Molimo te, čuvaj nam mesto u raju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 19:56

Ovo slama srca: Oprostile se drugarice pokojne PEVAČICE koja je nastradala u Dubaiju: "Molimo te, čuvaj nam mesto u raju"

"Ostaje nam da se sećamo lepih trenutaka i da se molimo za tebe lepotice naša".

Mlada pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara u Dubaiju, padom sa 24. sprata u 29. godini.

Od nje oprostili su se i njeni školski drugovi.

- Draga naša Adamsice, prerano si nas napustila, a najlepše trenutke zajedničkog života tek smo dočekali sa tobom. Najlepši trenuci posle našeg školovanja. Adamsice je ostala bez jedne princeze, još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne odlične učenice, miljenice i naših učitelja i nas. Zahvaljujemo se u ime svih nas, za svaku lepu reč, za svaki šapat tokom testova i za svaki zagrljaj. Ostaje nam da se sećamo lepih trenutaka i da se molimo za tebe lepotice naša. Sada si u boljem svetu i molimo te da nam sačuvaš mesto u raju jer sa sigurnošću možemo reći da to zaslužuješ. Ovaj tim i ovaj razred te nikada neće zaboraviti. Adams zauvek - pisalo je u objavi.

Podsetimo, Andrijanin otac, Nebojša oglasio se za Telegraf nakon nesreće.

- Jeste, istina je. Istina je, pala je sa 24. sprata - potvrdio je Nebojša vidno potresen, a na pitanje da li znaju šta se tačno dogodilo i kako je Andrijana staradala, rekao je:

- Ništa ne znamo, ne znamo kako se to dogodilo... - naveo je ožalošćeni otac.

Srbija Danas/Telegraf/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.