Ovo se nikad nije desilo u Zvezdama Granda: Napustila takmičenje bez reči - Saša Popović saopštio ODLUKU PRODUKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 18:39

Ovo se nikad nije desilo u "Zvezdama Granda": Napustila takmičenje bez reči - Saša Popović saopštio ODLUKU PRODUKCIJE

Više nikada neće moći da učestvuje u ovom muzičkom programu.

Hiljade i hiljade pevača je pokušalo da se takmiči u "Zvezdama Granda" za dve decenije koliko postoji ovo muzičko takmičenje. Većina se trudi da pokaže žiriju svoju najbolju stranu, da se dolaže svojim glasom i dospe u finale.

Međutim, ima i onih koji ne žele da iskoriste priliku koju im je "Grand" pružio. Gledaoci su imali prilike da vide razne situacije, ali jedna je šokirala sve kraj malih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekrana.

Saša Popović je saopštio pre nekoliko meseci da je takmičarka Abida Milkunić bez ikakvog objašnjena napustila takmičenje svojevoljno.

Abida je prekršila pravila i Saša Popović je saopštio odluku produkcije da ona više neće imati mogućnosti da se takmiči u "Zvezdama Granda".

- Završen je još jedan baraž i da vidimo ko će posle baraža ići dalje. Samo imamo jedan slučaj, koji se nikada do sada nije desio u "Zvezdama Granda". Jedna takmičarka je napustila takmičenje, otišla, napustila takmičenje. Nije obrazložila kako i zašto. Abida Milkunić. Tako da, ona više nikada neće moći da se takmiči - rekao je Popović tada.

Nakon toga, Abida se nije oglašavala kako bi obrazložila svoju odluku.

Podsećamo, Abida Milkunić je jednom prilikom otkrila je da je zbog audicije za "Zvezde Granda" diskalifikovana iz drugog takmičenja, u kom je učestvovala.

Dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu, saznala je da Saša Popović dolazi u njen grad, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću - što, međutim, nije naišlo na razumevanje druge produkcije.

- U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za "Zvezde Granda". Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli - počela je u "Zvezde Granda Specijalu" ona, pa nastavila:

- Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskvalifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila - ispričala je Abida jednom prilikom.

Srbija Danas/Zvezde Granda/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.