Ovo sa mnom je OPSESIJA Zola stavio tačku na odnos sa Miljanom, ona zagrmela Sve ću mu pobacati

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 09:32

"Ovo sa mnom je OPSESIJA" Zola stavio tačku na odnos sa Miljanom, ona zagrmela "Sve ću mu pobacati"

Da li je stvarno kraj?

U toku noći bila je aktuelna emisija "Pitanja novinara". Sedma sila je večeras pokušala da uzdrma ukućane svojim pitanjima. Tako je jedno od pitanja bilo za Lazara Čolića i njegov odnos sa Miljanom.

 Zola je rekao da bi voleo da Miljana stvarno misli ono što je izgovorila da je završila sa njim jer bi to bio najbolji ishod za oboje.

- Kakav god savet da joj je dao doktor mislim da je dobar savet, ne mislim da je neki savet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << level maks inteligencije ali drago mi je i iskreno mislim da je ljudski to što joj je rekao. To bi joj trebao reći svako normalan, znam da to nije rekao zbog mene, nego zbog nje. Što se tiče Miljane, mislim da ima istine u svemu ovome, ona je na bolestan način opsednuta sa mnom a možda ima emociju prema njemu, ali sad trenutno mislim da je sve sa mnom navika i opsesija. Ipak smo pet godina proveli zajedno, ali da ima tu neke emocije mislim da nema. Sviđa mi se što ovako priča, ne bih puno pričao više o ovoj temi bolje da se izbegavamo da bi izgurali do kraja ovaj projekat - rekao je Zola.

- Sve ću da mu pobacam u jezero što mu bude stiglo, pošto je on meni 60 posto stvari pobacao, sve što Bosiljka pošalje leteće u vodu. Ovo njegovo je nemoć, ja sam ćutala dok je on slepo lagao. Bebica je zaslužio da se prema njemu lepo ophodim, svašta lepo je učinio za mene ali Zoli nemam za šta da se zahvalim - rekla je Miljana.

- Sa moje strane su više uzvraćene emocije nego njene prema meni. Ja nikad nisam pričao da imam emocije prema nekome drugom, niti bilo šta što bi joj dalo nagoveštaja da posumnja u moju ljubav. Ona bi odmah otišla kod drugog ali bi opet pomislila na mene, ja bih voleo da verujem da je ona sve ovo iskreno mislila što je rekla. Mislim da sam se rešio svog poroka, voleo bih da pobedim u ovom rijalitiju ali to mi nije primarno. Sve me interesuje svaka tema, želim da budem na trista posto ove godine i neću se više pecati na njene emotivne manipulacije - rekao je Zola

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.