Ovo mi liči na period sa Anom! Nakon SKANDALA sa Ivanom Šopić Janjuš PONOVO spreman ZA BEG iz rijalitija!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ovo mi liči na period sa Anom!" Nakon SKANDALA sa Ivanom Šopić Janjuš PONOVO spreman ZA BEG iz rijalitija!?

Ne može da podnese pritisak!

Kao što je i običaj nedeljom u Zadruzi Ognjen Amidžić razgovara sa zadrugarima o protekloj nedelji, a na red je došao i Marko Janjušević Janjuš koji je govorio o skandalu koji se dogodio u Zadruzi, kada je Ivana Šopić ispričala da je bila intimna sa Janjušem i da su imali aferu, što je ugrozilo kako njegov ugled kod publike, tako i brak i porodične odneose.

- Čim sam ušao u rijaliti znao sam da će biti neki pritisak. Na ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam bio spreman. Meni je najviše zbog medija i tog pisanja. Ja ne bih rekao da sam iz prve sezone izašao zbog Ane. Ova sezona nije ista kao ona sa Anom. Sa Anom sam u mnogim situacijama bio mnogo bliži. Ovaj period liči na taj sa Anom. Meni niko nije kriv, mene sve povuče - pričao je Janjuš i dodao da je želeo da prekine odnose sa Šopićkom, a ona zbog toga sada želi da mu naudi.

- Ja mislim da je nju zabolelo to što sam ja rekao da mi hoćemo da prekinemo odnos. Ona kaže da je meni loš brak. Niko od moje porodice nije bio da ja uđem ovde. Ja sam sa porodicom trebao da idem u Kinu, ostavio sam sve to, odabrao sam ovo. Ja o njoj ružno neću pričati. Šta sam ja uradio nekome loše da bi mi izgovorio neke takve reči - rekao je Janjuš.

Za sam kraj intervjua, Janjušević je istakao da ubuduće neće imati kontakt sa Ivanom.

 - Ja samo tako mogu da prekinem odnos. Neću da kažem u šta sam se zakleo. Neću imati odnos, nikakvu komunikaciju sa njom. Ivani želim sve najbolje u životu. Nijednu ružnu reč neću reći o njoj. Što se mene tiče, ja sam stavio tačku - rekao je Janjušević.

Da li će se Janjuš opet odlučiti za beg iz rijalitija, kao u predhodnom rijalitiju? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte ovde.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.