Ovo je prava istina o Miljaninom POVRATKU u Elitu - Kulićeva donela naprasnu odluku, Marija sve objavila JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:21

Ovo je prava istina o Miljaninom POVRATKU u "Elitu" - Kulićeva donela naprasnu odluku, Marija sve objavila JAVNO

Sada tvrdi da ipak neće ući u Zadrugu, a objasnila je i gde će fanovi moći da je prate.

Miljana Kulić jedna je od najomiljenijih rijaliti igrača svih sezona, a od njene skorašnje diskvalifikacije svi željno iščekuju dan kada će se vratiti u Belu kuću.

Iako je bilo nagoveštaja da će kroz nekoliko dana ponovo kročiti na velelepno imanje u Šimanovcima, njena majka Marija je to demantovala.

Naime, Marija se oglasila na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu, te uputila obaveštenje svim fanovima.

- Obaveštavam sve ljude koji vole Miljanu i čekaju njen povratak u rijaliti da je rešila da se ne vrati. Moći ćete da je gledate u lajvovima na njenom TikToku - napisala je Marija na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Miljana je diskalifikovana usled sukoba sa svojim bivšim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.