Ovo je poslednja pesma koju je snimio Marinko Madžgalj

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je poslednja pesma koju je snimio Marinko Madžgalj

Marinko Madžgalj preminuo je juče u 37. godini od raka pankreasa. Pored toga što je bio fantastičan glumac, Marinko je ostavio veliki trag i na muzičkoj sceni.

Poslednja pesma koju je Marinko snimio je numera "Od kad te nema" autora Zorana Simjanovića na stihove Branka Stevanovića za potrebe predstave "Male tajne". Inače, poslednja premijera koju je Madžgalj odigrao je ona u Madlenijanumu pomenutog komada reditelja Gorana Markovića.

Madžgalj je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odlične kritike za ulogu mecene Petra Radovanovića u komadu s pevanjem „Male tajne“.

''Moj lik je čovek koji je stvarno postojao i sama ta činjenica dovoljno je inspirativna za mene kao glumca. Reč o vrlo imućnom čoveku koji je pre Drugog svetskog rada osnovao pozorišnu trupu. On je svoj novac uložio u pozorište, a danas se niko ne bi odvažio na takav potez'', rekao je Madžgalj uoči premijere za "Kurir".

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.