Ovo je nova devojka Ognjena Amidžića

Izvor: Tracara.com, 10.Apr.2023, 19:54

Ovo je nova devojka Ognjena Amidžića

Ovo je nova devojka Ognjena Amidžića – prvi put u javnosti otkako se razveo! Voditelj Ognjen Amidžić prošle godine se razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, a sada ima novu devojku. U pitanju je njegova koleginica Mina Naumović koja u okrivu emisije „AmiG Show“ koju uređuje i vodi Ognjen, ima rubriku pod nazivom „Pazi Mina“. Njih dvoje nedavno su uhvaćeni zajedno, a nakon toga se oglasio i Amidžić i potvrdio da je u vezi sa Minom. Mina Naumović foto: Instagram „Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo“, rekao je on za „Republiku“. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, nova devojka Ognjena Amidžića voli da putuje, naročito na egzotične destinacije. Mina je od Ognjena mlađa preko 20 godina. Nije poznato koliko dugo su njih dvoje tačno zajedno. The post Ovo je nova devojka Ognjena Amidžića appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE DANIJELA DIMITROVSKA: Nakon vesti da Ognjen Amidžić ima novu devojku objavila fotografije iz doma, ne odvaja se od NJEGA

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Voditelj Ognjen Amidžić potvrdio je vezu sa koleginicom Minom Naumović, atraktivnom brinetom koja se u emisiji „AmiG Show“ pojavljuje u okviru segmenta „Pazi, Mina“.

Nastavak na Blic...

Ognjen Amidžić u vezi sa skoro 20 godina mlađom koleginicom (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 08:37

Voditelj Ognjen Amidžić potvrdio je vezu sa koleginicom Minom Naumović, koja je skoro dvadeset godina mlađa od njega.. Naime, poznato je da je voditelj bio u braku sa Danijelom Dimitrovskom koja je 1987. godište, dok je on 1975. godište, što dovodi do razlike od 12 godina, međutim njima to nikada...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.