Ovo je nova devojka Andreja Atijasa!

Izvor: Svet, 24.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je nova devojka Andreja Atijasa!

Anabela i Andrej Atijas zvanično su se razveli posle 7 godina braka, a svi bruje o starleti sa kojom je Andrej uhvaćen.
Naime, Andrej je na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, a Anabela je ubrzo potvrdila da su stavili tačku na njihov brak.
Mina je starleta i fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.
Mina je odmah objavila i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << snimak sa Andrejem i dok ga je ljubila stavila je stiker srce na snimak. Istovremeno je objavila i video na kome se vidi kako se sa muškarcem drži za ruku i napisala da su zajedno u Sarajevu.








View this post on Instagram


















A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Sep 7, 2019 at 5:29pm PDT


Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi ubrzo istu uklonila sa pomenute društvene mreže.
Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to delo osumnjiečni su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić.








View this post on Instagram















😝
A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Aug 7, 2019 at 11:36am PDT


Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.
svetsvet
The post Ovo je nova devojka Andreja Atijasa! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Anabela je normalna žena, kraljica! Moja bivša je zlo koje mi je uništilo život!

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2019, 12:25

Andrej Atijas progovorio je o nedavnom razvodu i otkrio da se sa Anabelom i ćerkom čuje svakodnevno i da su u jako dobrim odnosima. Anabela je normalna žena, kraljica! Moja bivša je zlo koje mi je uništilo život!..Bivši supružnici Anabela i Andrej Atijas stavili su tačku na sedmogodišnji brak,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.