Ovo je naslednica multimilionera: Isplivala PRVA FOTOGRAFIJA ćerkice Anastasijinog bivšeg dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 18:09

Ovo je naslednica multimilionera: Isplivala PRVA FOTOGRAFIJA ćerkice Anastasijinog bivšeg dečka

Mladi i uspešni biznismen Đorđe Kuljić, koji je pod lupu javnosti dospeo tokom svoje petogodišnje veze sa pevačicom, postao je otac!

Đorđe Kuljić, bogati biznismen i Kuljićevi su brže bolje uslikali ćerkicu, a njena fotografija je objavljena na društvenoj mreži Instagram.bivši dečko Anastasije Ražnatović, postao je otac devojčice, a sada je njegova svastika Nikolija i objavila prvu sliku bebe.

Đorđe i njegova supruga Mila odlučili su da joj daju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ime Elina.

Kuljićevi su brže bolje uslikali ćerkicu, a njena fotografija je objavljena na društvenoj mreži Instagram.

Kuljićeva svastika Nikolija objavila je prvu sliku devojčice i svoje sestre iz porodilišta, a potom i snimke sa lude proslave.

Đorđe Kuljić inače dolazi iz jedne veoma ugledne porodice iz Novog Sada. Tata mu je, poput njega, biznismen. Jedan od poslova kojii , kako su pisali domaći mediji, Đorđe vodi je firma za transport kamionima u SAD i govori se da su "teški" više miliona.

Po pisanju domaćih medija, on je navodno povezivan s mnogim devojkama sa estrade, manekenkama, starletama i nekim lepoticama iz inostranstva. Nedugo nakon razlaza sa Anastasijom, Đorđe je obelodanio da je u u vezi sa lepom Milom Radojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO IME ĆERKE ĐORĐA KULJIĆA Anastasijin bivši dao naslednici NEOBIČNO IME, a sad je isplivala i PRVA SLIKA bebe i žene iz porodilišta

Izvor: Blic, 26.Okt.2023

Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović, postao je otac devojčice, a sada je njegova svastika Nikolija i objavila prvu sliku bebe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.