Ovo je najjače žensko oružje: Dovedite ga do ludila sitnim detaljima

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najjače žensko oružje: Dovedite ga do ludila sitnim detaljima

Pošto zna da ne može istog momenta da vas “zaskoči” bez posledica, obične, svakodnevne stvari koje radite odjednom postaju vrlo uzbudljive.
Foto: Guliver/Thinkstock Kad ste sa svojim dragim u javnosti, broj stvari koje možete da uradite da ga uzbudite višestruko se uvećava.
Pošto zna da ne može istog momenta da vas “zaskoči” bez posledica, obične, svakodnevne stvari koje radite odjednom postaju vrlo uzbudljive. Evo koje su to sitnice – iz muškog ugla! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Pročitajte i… Eterično ulje kao afrodizijak: Probudite uspavane strasti
Istezanje
Istezanje je seksi. Pokušali smo da saznamo zašto, ali rezultati pretrage su uglavnom snimci žena koje se istežu, a ne naučni radovi. Dakle, ne možemo da kažemo zbog čega je to tako, ali – seksi je.
Proždiranje pogledom
I ovo je prosto još jedna činjenica. Ne govorimo o nevinom pogledu, nego onom iz kog će jasno pročitati vaše želje. To što ne može odmah da ih ispuni jer ste u javnosti izludeće ga.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je najjače žensko oružje: Dovedite ga do ludila sitnim detaljima

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Kad ste sa svojim dragim u javnosti, broj stvari koje možete da uradite da ga uzbudite višestruko se uvećava...Pošto zna da ne može istog momenta da vas “zaskoči” bez posledica, obične, svakodnevne stvari koje radite odjednom postaju vrlo uzbudljive. Evo koje su to sitnice – iz muškog ugla!..Pročitajte...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.