Ovo je najbolja hrana za mršavljenje!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbolja hrana za mršavljenje!

Ove namirnice se koriste za jačanje kostiju,poboljšavanje vida,sprečavaju pojavu hroničnih bolesti, a sada su naučnici otkrili da uz pomoć njih možete izgubiti kilograme.

Ovas je bogat vlaknima tako da jedna porcija može pomoći da se osećate siti tokom celog dana. Samo pola šolje poseduje 4,6 grama rezistentnog skroba, zdrave ugljene hidrate koji pojačavaju metabolizam i sagorevaju masti. Avokado je takođe jako dobar kod mršavljena jer ako se uzima jedna četvrtina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ili polovina dnevno videćete kako se salo topi.Kremasta sredina je prepuna vlakana i proteina. Borovnica je najpoznatija po svojim efektima protiv starenja, ali samo jedna šolja služi da izgubite dosta kalorija i pomaže da se osećate siti sa 4 grama vlakana. Kuvani ili sirovi brokoli je jako dobar za sprečavanje kancerogenih bolesti, a njegova mala kaloričnost i bogatstvo vlaknima pomaže i kod gubitka težine.

Ako želite da izgubite do pola kilograma nedeljno onda je idealno jesti pola grejpfruta pre svakog obroka.Zato što je bogat proteinima i sadrži oko 90% vode izazvaće da smanjite potrebu za hranom. Jedna studija je pokazala da ako dnevno pijete pet šoljica zelenog čaja izgubićete dva puta toliko težine i to najviše u središnjem delu stomaka.Plus antioksidanti iz zelenog čaja sagorevaju masti i kalorije.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.