Ovo je ključni DOKAZ da su Aneli i Janjuš SVE DOGOVORILI pre početka Elite: Pojavile se poruke na internetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 18:25

Ovo je ključni DOKAZ da su Aneli i Janjuš SVE DOGOVORILI pre početka Elite: Pojavile se poruke na internetu

Niko nije očekivao da će ovako da se sve postavi.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš trenutno uživaju u ljubavi, iako su mnogi protiv njihove veze, o čemu je i Janjušević govorio. Međutim, nije bilo poznato da se oni poznaju od pre, odnosno, da su komunikaciju započeli pre ulaska u Elitu.

Naime, Janjuš se prisetio momenta kad je ugledao Aneli na TikToku, putem kog ju je i kontaktirao, a potom se i zaljubio u nju.

Mnogi su, slušajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj razgovor, spekulisali da su Aneli i Janjuš sklopili dogovor za rijaliti priču, po ugledu na parove iz prethodnih sezona.

Janjuš je sada otkrio nove detalje, koji su izazvali totalnu pometnju na društvenim mrežama, gde se polemiše na ovu temu. Dok jedni smatraju da su se emocije među njima rodile odmah po "upoznavanju" na društvenim mrežama, drugi smatraju da je sve među njima dogovoreno i da će se kompletna istina o ovoj vezi tek saznati:

- Jao, sad se sećam kako smo se dopisivali na TikToku, kad sam te video... Šta si mi ti, beše, odgovorila? - govorio je Janjuš Aneli, dok se ona samo smejala.

Inače, nakon nedavnog pomirenja, Aneli i Marko su postali fokus mnogih tračeva i skrivenih pogleda. Međutim, njih dvoje su odlučili da se fokusiraju jedno na drugo i na svoju ljubav, udaljujući se od svih koji ih nisu podržavali. Više im ništa sem njihove ljubavi nije važno, a to ih je dovelo do odluke da se povuku od mnogih ljudi i da grade svoj svet onako kako smatraju da treba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/T. M

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.