Ovo je dokaz njene ljubavi?: Cuca na prstu ruke istetovirala Šabanovo ime!

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je dokaz njene ljubavi?: Cuca na prstu ruke istetovirala Šabanovo ime!

Mlada pevačica Ivona Negovanović Cuca, za koju tvrde da je u vezi sa folk legendom Šabanom Šaulićem, pokazala je veliku ljubav prema pevaču tako što je istetovirala Šabanovo ime na prstu ruke.
Naime, mlada pevačica učestvuje u muzičkom takmičenju „ružičaste televizije“, gde se pojavila sa  najjačim adutom – tetovažom sa imenom kralja narodne muzike na prstu na kojem se inače nosi burma. Da li je ovo još jedan dokaz njene ljubavi prema Šabanu ili samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << način da se mlada pevačica afirmiše na muzičkoj sceni?
U svakom slučaju Cuca je na sinoćnom takmičenju uspela da zadovolji kriterijume žirija i tako obezbedila sebi plasman u sledeću fazu takmičenja.


Autor: Life Content
Foto: Printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.