Ovo je cela istina o Ališi Kiz “bez šminke”: Da li se osećate prevareno?

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je cela istina o Ališi Kiz “bez šminke”: Da li se osećate prevareno?

Foto: Guliver/Getty Images Ališa Kiz pokrenula je svojevrsnu revoluciju – ova dama zalaže se za život bez šminke, pa čak i na crvenom tepihu. Nije je mnogo slavnih ispratilo u ovom poduhvatu, premda je većina dama podržala pevačicu u ovoj nesvakidašnjoj inicijativi.
Tamnoputa diva istakla je da je ovom odlukom želela da inspiriše i pokrene druge žene da ne koriste mejkap u tolikoj meri, te da prihvate sebe kakve jesu i akcentuju svoju prirodnu lepotu.

A video >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << posted by Alicia Keys (@aliciakeys) on Sep 19, 2016 at 11:15am PDT


Ališa je već nekoliko meseci verna ovom rešenju, i videli smo je bez trunke šminke čak i na gala manifestacijama – od dodele VMA nagrada preko modne revije Tom Forda do učešća u šou The Voice.
Ipak, nakon svih tih nastupa, nismo mogli da se ne zapitamo kako je moguće da ova žena ima tako savršeno blistavu kožu, bez ijedne mane? I, znate šta? Imamo odgovor.
OVDE pročitajte o čemu je reč.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je cela istina o Ališi Kiz “bez šminke”: Da li se osećate prevareno? (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Tamnoputa diva istakla je da je ovom odlukom želela da inspiriše i pokrene druge žene da ne koriste mejkap u tolikoj meri, te da prihvate sebe kakve jesu i akcentuju svoju prirodnu lepotu...A video posted by Alicia Keys (@aliciakeys) on Sep 19, 2016 at 11:15am PDT

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.