Ovo je ŽALOSNO: Nakon jezive ALJKAVOSTI, Aneli Ahmić ŠOKIRALA NEZNANJEM - Janjuš doživeo transfer blama

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 10:33

Ovo je ŽALOSNO: Nakon jezive ALJKAVOSTI, Aneli Ahmić ŠOKIRALA NEZNANJEM - Janjuš doživeo transfer blama

Bez komentara.

Aneli Ahmić sve više i više stiče reputaciju "kraljice lapsusa", dok bi mnogi rekli da nisu u pitanju lapsusi, već elementarno neznanje.

Starleta je već u nekoliko navrata pokazala da ne pridaje previše značaja higijeni, s obzirom da smo je pre svega nekoliko dana videli s čarapama koje su poprimile crnu boju i svu prljavštinu koja se danima taložila. Po svemu sudeći, učesnica "Elite" želela je da svoju nehigijenu prikrije tako što će skinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čarape. Međutim, i taj plan joj se izjalovio, pošto je umesto aljkavih čarapa pokazala još aljkavija stopala.

Anelin poslednji gaf u nizu uključuje znanje koje ima dete koje ide u vrtić. Naime, Marko Janjušević Janjuš je pokušao da ispita njeno opšte obrazovanje, pa joj je postavio nekoliko pitanja, a ona je pokazala iznenađujuće neznanje. Pre nekoliko sezona, ovakav test je sa Janjušem prošla i Maja Marinković, koja nije umela da nabroji deset domaćih životinja, a Janjuš se šokirao kada je čuo Aneline odgovore:

- Kako se zove mladunče krave? - upitao ju je Janjuš.

- Kravica... kako se zove - odgovorila je Aneli.

 Kravica... A mladunče konja? - nastavljao je Janjušević.

- Poni - rekla je Ahmićeva.

Janjuš nije mogao da dođe sebi od šoka, a Aneli je bila ubeđena da briljira u ovom testu opšte kulture. Naravno, ova scena je ubrzo postala viralna, a komentari su se nizali.

Kao nagradu, Janjuš je počastio jednom "vrelom akcijom", a sudeći i po komentarima na taj čin, Aneli je ovde stvarno briljirala.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.