Ovo je Janjuševa reakcija na to što je Aneli NAPUSTILA Elitu - Ne može da joj ne dođe u glavu o tim stvarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 02:32

Ovo je Janjuševa reakcija na to što je Aneli NAPUSTILA "Elitu" - "Ne može da joj ne dođe u glavu o tim stvarima"

Bivšem košarkašu jedna stvar nije nikako jasno.

Tokom emisije "Pitanja novinara", predstavnik matične kuće Darko Tanasaijević progovorio je sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Darka je posebno zanimalo da Janjuš prokomentariše trenutak kada je Aneli na nekoliko časova napustila Elitu.

- Aneli je izašla iz elite zbog tog starateljstva, kako ti gledaš na to? -pitao je Darko.

- Ona ima razumni stepen razmišljanja o svemu tome, ona ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se raspravlja o tim stavrima. Ne može da joj ne dođe u glavu o tim stvarima. Pre mesec dana sam sahranio brata a treba sad da pričam o toploj vodi. Jasno se zna da je ona sa mnom i da on ima novu partnerku, ne znam zašto se sad raspravlja o tome, meni je to suludo.Ona nikad nije glumila žrtvu, čak je govorila da je on dobar otac, ajde da je rekla nešto loše ali ona nije toliko loših stvari pričala. On je prvi otišao svojim životom, tako da ne znam zašto se traži krivac u njoj -rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.