Ovo je ISTINA o voditeljima Pinka: Evo u kakvom su odnosu Milan Milošević i Jovana Jeremić, neočekivani ŠOK OBRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 17:07

Ovo je ISTINA o voditeljima "Pinka": Evo u kakvom su odnosu Milan Milošević i Jovana Jeremić, neočekivani ŠOK OBRT

Voditelj je nakon povratka na ružičastu televiziju pokazao u kakvim je odnosima sa koleginicom.

Nakon povratka Milan Milošević na "Pink" televiziju, javnost je bila zainteresovana za dalji razvoj situacije između njega i koleginice Jovane Jeremić.

Međutim, kako sada možemo videti na njihovim Instagram profilima, voditelji su se ponovo zapratili, što je izazvalo spekulacije o pomirenju i obnovi njihovog kolegijalnog odnosa.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se Jovana i Milan prestali pratiti na društvenim mrežama nakon njegovog odlaska sa "Pink" televizije, nedavni događaji ukazuju na promenu u njihovom odnosu. Ponovno praćenje na Instagramu može se tumačiti kao znak da su zakopali ratne sekire i da među njima ponovo vlada kolegijalni odnos. Ova vest je izazvala interesovanje javnosti, koja pažljivo prati dalji razvoj situacije između ove dvoje popularnih voditelja.

Ekipa portala Srbija Danas stupila je u kontakt sa Milanom kako bi nam otkrio pravu istinu o njihovom odnosu.

- Mi nikad nismo bili u losim odnosima, naprotiv...Jovana i ja smo dugi niz godina prijatelji i tako ce ostati. Trn u oku je neuspesnijim od nje a to govori sve...Mnogo je slicnosti u nasim karijerama - otkrio je Milan ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.