Ovo je DOSTAVLJENO Janjušu: Produkcija unela POŠILJKU - Momci su mu dostavili ono što je naviše čekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 02:51

Ovo je DOSTAVLJENO Janjušu: Produkcija unela POŠILJKU - Momci su mu dostavili ono što je naviše čekao

Samo mu se ozarilo lice.

Tokom večeri momci iz obezbeđenja su ušli na imanje u Šimanovcima i unelo mnoštvo poklona podrške za Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Među poklonima se mogla pronaći raznovrsna kozmetika, posteljina i velika količina slatkiša, ali ono što je najviše obradovalo aktuelne učesnike "Elite" bili su personalizovani pokloni od strane njihovih obožavalaca.

Naime, jedan od najzanimljivijih poklona koje su Aneli i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjuš dobili bili su jastuci sa fotografijama njihovih ćerki. Bivši košarkaš je dobio jastučnicu sa fotografijom njegove naslednice Krune, dok je Ahmićeva dobila jastučnicu sa slikom svoje mezimice Nore. Ovi pokloni su izazvali veliko oduševljenje kod njih, što je kamera i zabeležila.

Podsećanja radi, iako je po povratku u rijaliti "Elita" doneo odluku i rekao da ne postoji nikakva šansa da ponovo bude sa njom, Marko Janjušević Janjuš nedavno je obnovio romansu sa Aneli Ahmić, a ubrzo nakon toga sa njom završio i u zajedničkoj postelji u prostoriji za rehabilitaciju, gde su jedno drugom priznali svoje emocije.

- Volim te najviše - poručio je Janjuš Aneli.

- I ja tebe volim još više, najviše na svetu - rekla je Aneli.

- Kako si mi falila, ne mogu da ti objasnim - priznao je bivši košarkaš.

- I ti meni previše, najsrećnija sam kad sam u tvom zagrljaju - istakla je Ahmićeva u njegovom zagrljaju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.