Ovo je DEFINITIVNO KRAJ: Janjuš na najgori način ponizio jednu DAMU - Aneli oterana kao pseto

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:21

Ovo je DEFINITIVNO KRAJ: Janjuš na najgori način ponizio jednu DAMU - Aneli oterana kao pseto

Bila je neprijatna situacija.

Otkako se Marko Janjušević Janjuš vratio u Elitu nakon tragedije koja je zadesila njega i njegovu porodicu, mnoge stvari su se promenile u Beloj kući.

Bivši košarkaš je imao priliku da vidi kako je njegova, do skora simpatija Aneli Ahmić imala nekoliko ispada i pokušaja muvanja sa Danijelom Dujkovićem Munjezom. To mu je srušilo poverenje koje je gradio, te je tokom prethodnih dana izbegavao komunikaciju sa hmićevom, zbog svojevrsne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdaje. No, to nju ne sprečava da bude uporna u nameri da ga ponovo osvoji.

Aneli je i danas bila uporna kada je u pitanju ponovno zbližavanje sa Janjušem, te je počela da ga "uhodi" na svakom koraku.

Ovog puta je Janjušu napravila sačekušu u spavaćoj sobi.

- Kad ćeš da mi napraviš onaj nes, kada ćemo ga piti? - doletela je Aneli da ga pita pokušavajući da ga obgrli rukama.

- Napraviću ti, videćemo - odgovorio je hladnokrvno Janjuš i tako stavio do znanja da je njihovom odnosu definitivno kraj.

Detaljnije pogledajte u narednom videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.