Ovo je BIVŠI DEČKO Lune Đogani koji je šok izjavom hteo da je PONIZI: Živi u suvom LUKSUZU i pravi je MACAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 15:21

Ovo je BIVŠI DEČKO Lune Đogani koji je šok izjavom hteo da je PONIZI: Živi u suvom LUKSUZU i pravi je MACAN

Ovakav stil života je izazvao brojne komentare!

Pobednica "Zadruge", Luna Đogani trenutno uživa u skladnom braku sa suprugom Markom Miljkovićem sa kojim ima dve ćerke, a dok je učestvovala u "Zadruzi" često je pominjala bivšeg dečka Srđana Sarića.

Naime, Đoganijeva je tada tvrdila da su ona i Srđan bili u ozbiljnoj vezi, a onda se oglasio on i naveo da je njihova veza bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Srđan je postao poznat javnosti kao bivši dečko Lune Đogani, ali i kao naslednik jedne bogate porodice. On se na svom Instagram profilu često hvali luksuznim životom koji vodi. Redovno objavljuje slike sa putovanja, iz luksuznih hotela ili na jahti, a često se može videti i kako vozi skupe automobile. Ovakav stil života je izazvao brojne komentare, a mnogi su se pitali kako Srđan može da priušti sve to.

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric)

S druge strane, Luna je ostala upamćena po turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem, koja je bila puna skandala i intriga. Zbog te veze, Luna je bila predmet ogovaranja i kritika javnosti, a njena popularnost je u tom periodu dostigla vrhunac. U drugoj sezoni "Zadruge", Luna je uplovila u emotivnu vezu sa Markom Miljkovićem, sa kojim se kasnije i udala. Oni su nedavno postali roditelji dve devojčice i srećni su u braku.

Podsetimo, Luna i Marko Miljković su nedavno na svom objavili analitiku, a prema podacima koje je pokazao, par je za 100 miliona pregleda na ovoj platformi, za samo tri godine zaradio skoro 180.000 evra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.