Ovo će ih DOTUĆI - Još jedan težak UDARAC za porodicu: Anđela Šparavalo se obratila roditeljima, poručila im SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 16:52

Ovo će ih DOTUĆI - Još jedan težak UDARAC za porodicu: Anđela Šparavalo se obratila roditeljima, poručila im SAMO JEDNO

U toku jučearšnjeg dana učesnike "Elite" posetile su porodice, a neki susreti bili su bolni i neprijatni.

Rijaliti učesnice Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović nedavno su ozvaničile svoju vezu, a pre dva dana u "Eliti" takmičari su gledali video čestitke svojih porodica.

Jedna čestitka izazvala je pravi šok za crnim stolom, a to je bila čestitka majke Anđele Šparavalo koja je rekla da će se ćerke odreći ako nastavi vezu sa Bojanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zbog toga je Anđela pala u očaj, pa je u razgovoru sa cimerkom otvorila dušu.

- Oni su meni rekli: "Je l' se ti plašiš nečega?", ja sam im rekla da se ne plašim. Bila sam u pabu malo sa Slađom i onda sam otišla u vešeraj, došla je Bojana. Znaš li koliko je meni teško zbog toga, ja sam joj rekla da sam joj zahvalna na svemu, biće mi teško bez nje, rekla mi je: "Šta god da odlučiš pandice, uz tebe sam". Ja sam iz nekog svog hira, ja sam ih ubila, ali sam sve to negde u podsvesti i znala - plakala je Anđela.

- Ja ne mogu da verujem da moji nisu došli - rekla je Jovana.

- Ja sam videla da je moj tata pocrneo u licu, da mu nije dobro, a on je moj ponos. Još kaže Milan da ličimo. I kada smo bili vešeraju, ona mi je rekla da će biti sve okej i zagrlile smo se...Baba mi je u bolnici, nije joj dobro, ima problem sa srcem, treba neko da nastrada zbog mojih ishitrenih reakcija. A meni se duša cepa, srce, ja sam se zaljubila u nju. Teško mi je čoveče. Ja se sredila, za šta?! - rekla je Anđela.

Podsetimo, Anđelin susret s porodicom bio je težak i oni nisu bili blagonakloni prema njenom odnosu sa Bojanom.

Rekli su joj da brat ne ide u školu od sramote, kao i činjenicu da je se prijatelji gade, te da neće imati gde da se vrate.

- Da li se plašiš nečega? O čemu se ovde radi, mami kaži sve? Vidimo sve, da li nas mrziš? Kaži nam, ko ne bi ovako reagovao? Slađo, ja moram da te zagrlim, jer si joj pričala kao majka, ja ti ovo nikada neću zaboraviti. Sve sam slušala, divna si - plakala je Anđelina majka.

Nisam uspela da dođem do nje - govorila joj je Slađa.

- Ja plačem stalno, skrhana sam - rekla je Anđelina majka.

Ne znam šta mi se dešava, sve sam u životu imala - plakala je i Anđela.

Bojanu ne želim da vidim, molim vas, ne dovodite mi je. Drugari ti se gade, kako ti, Anđela, nije gadno da joj priđeš? Da li znaš da nećeš imati gde da se vratiš? Brat ti ne ide u školu od sramote. Mislili smo da si se vratila u normalnu, ali posle svega, ti opet imaš se*s, deda te gleda, policajac - poručila je Anđelina majka.

- Došli smo da ti pružimo još jednu šansu. Kada si sa njom, Bojanom, izgledaš kao utvara, ne znam šta ti je. Posle ovoga ideš pravo u policiju, jer si pričala da te je neko tukao, moraćeš izjavu da daš, možda ideš u zatvor - govorio je Anđeli brat.

 Bojanu ne želim da vidim, nemoj da mi je dovodiš - rekla je majka.

- Ostavila si divnog dečka radi žvalavice, je l ti nije gadno, zgadila si se ljudima - rekao joj je otac.

- Baba ti nije dobro, završio je u bolnici je l si normalna - rekla je majka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", mižete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.