Ovo će biti KUM Aleksandre Prijović na venčanju sa Filipom, i vrlo je popularan!

Izvor: Prva.rs, 05.Mar.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će biti KUM Aleksandre Prijović na venčanju sa Filipom, i vrlo je popularan!

Sudbonosno "da" izgovoriće u junu ove godine, a kako "Blic" saznaje, Aleksandrin kum na venčanju će biti njen kolega Aco Pejović, sa kojim je prošle godine snimila duet "Litar vina, litar krvi".
Filipovi roditelji uveliko pripremaju detalje gala slavlja, a otkrili su da neće štedeti kada je ovakav povod u pitanju.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAJ POZNATI PEVAČ će biti kum na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića!

Izvor: Svet, 05.Mar.2018

Tabloid Svet je pre više od godinu dana o tome pisao, a sada je i potvrdjeno.. Kum Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na spektakularnom venčanju biće folk pevač Aco Pejović.. . Kao što smo pisali, izbor je pao na Pejovića prvo zbog višegodišnjeg prijateljstva sa Filipom, ali i zbog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.