Ovo će DETE VIDETI kad PORASTE! SRAMNO PONAŠANJE Miljane Kulić - Tokom PRVOG SUSRETA Ivana i Željka, izrekla je OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 23:53

Ovo će DETE VIDETI kad PORASTE! SRAMNO PONAŠANJE Miljane Kulić - Tokom PRVOG SUSRETA Ivana i Željka, izrekla je OVO

Je l' moguće da je ovo rekla?

Jedna od glavnih tema šeste sezone "Zadruge" su i odnosi porodice Kulić, Miljane i Marije, sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim Miljana ima sina Željka Kulića.

Gledaoci su u suzama pratili prvi susret Ivana sa svojim sinom, koji polako prave svoj odnos, budući da ga Ivan nije video od rođenja, tek samo jedanput ili dva puta.

I dok su svi pratili kako izgleda druženje Ivana i Željka, Miljana je sedela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Mikijem Đuričićem i pratila ih uz cigaretu, nedaleko od njih.

Kada je Ivan došao po Željka u apartman, tu su došli i aktuelni dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović, ali i bivši dečko Lazar Čolić Zola i u jednom trenutku su svi trojica bili oko deteta, kao i Marija koja je bila u apartmanu.

Ono što je malo ko očekivao od Miljane je da u tom trenutku prokomentariše:

- Sine, ovo su mamini j**ači - smejala se Miljana, a kamera je uhvatila taj trenutak i ovaj video su osudili mnogi koji su bili oduševljeni trenutkom susreta oca i sina, nakon nekoliko godina i to baš u rijalitiju Zadruga.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

A post shared by @asocijalni_smrad

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.