Ovo LEDI KRV u žilama - Janjuš POKOJNOM BRATU posvetio stihove od kojih podilazi jeza, bol ga potpuno razorila

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 11:06

Ovo LEDI KRV u žilama - Janjuš POKOJNOM BRATU posvetio stihove od kojih podilazi jeza, bol ga potpuno razorila

Tužne vesti zavile su u crno porodicu iz Prijepolja.

Mihajlo Janjušević, rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

On je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a malo je reći da je prizor na sahrani slomio mnoga srca. Da tuga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bol ne jenjavaju govori i Janjuševa poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, koji se ponovo obratio pokojnom bratu uz stihove balade "Amanet" koju izvodi folk pevač Dejan Matić.

"Da falićeš mi znam, svaki minut, svaki dan, u to budi siguran... Na svetu nisi bio sam, putuj spokojan", reči su pesme koje je utučeni Janjuš posvetio svom pokojnom mlađem bratu Mihajlu.

SrbijaDanas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.