Ovih sedam činjenica o penisu pomoćiće vam da budete “tvrđi”

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih sedam činjenica o penisu pomoćiće vam da budete “tvrđi”

1. Jačina nadražaja utiče na dužinu penisa. On je najduži posle oralnog seksa, i to u proseku duži za 0,3 cm nego kad nema takve stimulacije, prenosi časopis Journal of Sexual Medicine. A upravo to malo što fali devojci sreću kvari, što znači da i tih 0,3 centimetra mogu da budu veoma važni…

2. Muškarci koji previše masturbiraju često imaju većih problema s nadražajima preko kondoma. Ali zato manje oboljevaju od prostate… Važno je, dakle, da nađeš meru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

3. Stručnjaci tvrde da na 80 odsto muškaraca loše utiče kad treba da stave kondom na penis, pogotovo na erekciju. To može da bude posledica navike, slabije cirkulacije, nižih nivoa testosterona… Ipak, pokušaj da prenebegneš taj osećaj jer, kao u narodnoj izreci, “samo lošem penisu i kriva dlaka smeta”.

4. Ako muškarac nije masturbirao ili imao odnose nekoliko dana, to će biti vidljivo i na njegovom penisu u toku erekcije, utoliko što će mu “alatka” biti čvršća i nešto duža, zbog pojačanog dotoka krvi. Znači, treba tempirati formu za najvažnije utakmice, kao što to rade vrhunski treneri u sportu.

5. Cigarete ili narkotici mogu loše da deluju na muški “ponos” jer smanjuju penis i do jedan centimetar, jer sve to loše deluje na cirkulaciju.

6. Muškarci prosečno u životu ejakuliraju oko 7.200 puta. Zato penis treba poštovati i paziti, ako ni zbog čega drugog, ono zbog činjenice da se retko nalazi tako izdržljiva “prskalica”.

7. Čak 70 odsto muškaraca ima blago iskrivljen penis – najčešće ulevo i na gore. Možda zato ponekad “zanesu u krivini”, pa nemoj da misliš da je smak sveta ako ti je “nakrivljen” kao toranj u Pizi, jer ćeš onda bezveze upasti u bedak.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.