Ove radove Milene Kačavende ĆE PRODUKCIJA POSEBNO DA CENI: Kuma krči put u NOVU SEZONU RIJALITIJA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 19:45

Ove radove Milene Kačavende ĆE PRODUKCIJA POSEBNO DA CENI: Kuma krči put u NOVU SEZONU RIJALITIJA?!

Anina kuma uživa u Holandiji, a danas se oglasila na društvenoj mreži Instagram i napravila pometnju!

Sinoć se u emisiji "Narod pita" povela priča o odnosu Ane Ćurčić i Milene Kačavende.

Anina kuma je otputovala u Holandiju na zasluženi odmor, a Ćurčićeva joj je najavila ozbiljan razgovor kad se vrati, te istakla da nisu imale vremena da do sada porazgovaraju o svemu, kako su se samo jednom videle.

Milena se oglasila i Holandije i pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako uživa. Uslikala se u kupaćem kostimu, a grudi je izbacila u prvi plan.

A post shared by Milena Kacavenda (@milenaacademy)

- Kuma ste me nazvali. Ma, ček, da se u mom maniru prekrstim i dam sebi nadimak. Kuma je, bre, institucija! - napisala je Milena.

- "Zaslužen odmor, intitucijo", "Krči put za novu sezonu rijalitija", "Kumo, falis nam, da rešetaš ove majmune ono kako znaš", "Taj rad, to se ceni", "Kumo, goriš" - glasili su samo neki od komentara.

Razgovor sa kumom u superfinalnoj večeri pogledajte klikom na link ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.