Ove pesme je Vesna Zmijanac prepustila koleginicama, a postale su veliki hitovi

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove pesme je Vesna Zmijanac prepustila koleginicama, a postale su veliki hitovi

Ekipa emisije "Premijera -Vikend specijal" ove nedelje je u svom studiju, između ostalih, ugostila i pevačicu Vesnu Zmijanac.

Kao jedna on najuspešnijih pevačica narodne muzike Vesna iza sebe ima hitove bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje.

- "Nevera moja", "Jorgovani" i ima još takvih pesama bez kojih ne može da se zamisli slavlje. "Neveri" ima jedno 40 godina, "Jorgovani" su snimljeni pre nego što se Nikolija rodila. Ima tu mnogo pesama "Kazni me kazni", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Ne kunite crne oči" i tako dalje - rekla je Vesna Zmijanac.

Ipak, Vesna Zmijanac je priznala da je bilo i pesama oko kojih se dvoumila i nije ih snimila a postali su hitovi.

- Neke od pesama koje nisam snimila su "Idi dok si mlad", "Beograd", "Zaboravi", to su sve pesme koje su rađene za mene, a to je i "Srce je moje violina". To je isto trebalo da bude kod mene na albumu, ali su ušli "Jorgovani". Tada je bila crna ploča i nije moglo da stane 13 pesama i morali smo da skinemo jednu pesmu da bi stali "Jorgovani". Alpsolutno niko nije bio za "Jorgovane", čak je i Kornelije Kovač jedva uradio aranžman. I ja tad skinem "Srce je moje violina" i dam je Lepoj Lukić - priznala je Vesna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VESNA ZMIJANAC OTKRILA: Odbila sam OVE hitove koji su obeležili karijeru mojih koleginica!

Izvor: Svet, 09.Apr.2018, 09:05

Folk diva Vesna Zmijanac otkrila je da je tokom svoje karijere odbila neke pesme koje su postali hitovi u interpretaciji njenih koleginica.. Naime, Vesna je odbila nekoliko pesama koje su obeležile karijeru Svetlane Cece Ražnatović.. . “Neke od pesama koje nisam snimila su “Idi dok si mlad”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.