Ove namirnice će vas dovesti do ravnog stomaka!

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove namirnice će vas dovesti do ravnog stomaka!

Došlo nam je leto i svi želimo da izgledamo fit, a uz ove namirnice nećete morati da nosite široke majice kako biste sakrili stomak!

Ove namirnice su zdrave i pune sastojaka koje su potrebne našem organizmu na svakodnevnoj bazi, a mogu vas takođe dovesti do ravnog stomaka!

Cele žitarice:

Istraživanja su pokazala da osobe koje su na dijeti i konzumiraju cele žitarice gube više masnih naslaga u području stomaka. Obzirom da su prepune vlakana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << deluju dobro i na probavu.

Zeleni čaj:

On je bogat antioksidantima koji čiste telo od toksina, ali i  ubrzavaju metabolizam. Osim što utiče na visinu šećera u krvi, zeleni čaj je vrlo blag diuretik što znači da nećete imati nadut stomak, i rešiće vam probleme sa probavom, a predlog je da ga pijete umesto vode sa ili bez meda.

Kefir:

Proteini iz ove namirnice daju osećaj sitosti, a dobre bakterije koje se u njemu nalaze poboljšavaju probavu.

Jaja:

Ona su puna proteina koji nam trebaju da bi se izbalansiralo funkcionisanje našeg organizma, a istraživanja pokazuju da se gubi 70 kalorija više ako se oni više unose.

Grejpfrut:

Pun je vode, pa telu nadoknađuje potrebu za tečnošću. Bogat je enzimima i efikasno razlaže masti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.