Ovako je došlo do NAPADA SA PREMINULIM - Osman Karić se vratio na mesto zločina i prisetio se kobne noći: Za ovim stolom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 08:06

Ovako je došlo do NAPADA SA PREMINULIM - Osman Karić se vratio na "mesto zločina" i prisetio se kobne noći: "Za ovim stolom..."

Važi za nekog ko nema dlake na jeziku i uvek otvoreno komentariše goruće teme.

Osman Karić javnosti je postao poznat kao jedan od najistakntijih komentatora rijalitija, a iako njegov sin, Stefan Karić, nije više deo pomenutog programa on je nastavio da deli svoje stavove i promišljanja o učesnicima.

U petoj i šestoj sezoni "Zadruge" vodio je radio koji je privukao veliku pažnju, a onda je s početkom nove sezone "Elite" pokrenuo svoju emisiju "Kralj Elite" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tik Toku koja se bavi ovom tematikom.

Osman je na svom Instagram profilu objavio fotografije jednog restorana na Zvezdari.

- Uskoro na radiju "Kralj Elite", restoran na Zvezdari u kom mi se desila tuča sa Isom Lerom Džambom- napisao je Osman Karić.

S obzirom da je neko ko ima i više nego uzbudljivu i interesantnu prošlost, nema sumnje da će priča poprimiti primese dokumentarca.

Osman nije često govorio o svom životu, a mnogi detalji nisu poznati javnosti još uvek.

Podsetimo, on je nedavno pričao o svom sinu Stefanu i njegovom potencijalnom ulasku u rijaliti.

- Stefan je trebalo da uđe u rijaliti, i on je imao poziv. Bio je na razgovoru za "Elitu", međutim, desila mu se ta devojka... - rekao je Osman Karić na početku.

On se zaljubio. Samo iz tog razloga nije ušao. Skoro je nešto bio neki raskid u pitanju, posvađali su se bili, pa smo se nadali da će, eto, za Novu godinu ući. E, onda se pomirio sa njom, igrom slučaja. Ja Stefana ne mogu ni da branim, ni da ga kudim, on je moj sin. Pravio je greške, ne mogu da kažem, pravio je probleme, znate i sami, ali bih voleo i sad da uđe u "Elitu" - dodao je Osman, te istakao da je Stefanu devojka zabranila učestvovanje u rijalitiju.

Devojka ga stisla kad su se pomirili... Ne znam šta je bolje, da l' to što se pomirio ili to što nije ušao u rijaliti...Videćemo još! Možda se dogovori sa devojkom, pa i uđe tamo ovih poslednjih šest meseci - istakao je Karić, pa zaključio:

- Sad je sigurno sa devojkom. Oni su uzeli neki stan, tako da više nije na kućnoj adresi. Odavno se preselio od kuće.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.