Ovako je Sanja Marinković IZGLEDALA PRE 18 GODINA: Uskoro puni 50, a svi komentarišu najčudniju činjenicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 20:09

Ovako je Sanja Marinković IZGLEDALA PRE 18 GODINA: Uskoro puni 50, a svi komentarišu najčudniju činjenicu

Vreme joj ne može baš ništa...

Voditeljka Sanja Marinković (49) važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na našim prostorima.

Već decenijama gradi svoju televizijsku karijeru, koju je započela na RTS-u. Kako godine prolaze, mnogi komentarišu da se Sanja Marinković uopšte ne menja, i da izgleda sve bolje i bolje.

Voditeljka je svojevremeno na svom Instagram profilu podelila snimak i prisetila se rada sa kolegom Milanom Kalinićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Emisiju "Sve za ljubav" Sanja je vodila sa glumcem Milanom Kalinićem. Ovaj angažman je dobila posle rada na Javnom servisu, gde je od 1996. radila kao novinar, TV voditelj, reporter i urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa.

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Inače, voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković iz braka sa Aleksandrom Uhrinom ima sina Strahinju. Sanja i Aleksandar su razvedeni, a voditeljka je nedavno otkrila jedan od razloga zbog kojeg je došlo do kraha njenog braka.

-Moguće je da je jedan od razloga što sam se rastala bio trenutak kad sam shvatila da ja nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku rastane. Kada je reč o ljubavi, naravno ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo - rekla je Sanja nedavno.

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.