Ovako izgledaju Indyne nove grudi! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaju Indyne nove grudi! (Foto)

Indira Aradinović posetila estetskog hirurga i grudi povećala implantatima.

Indira Aradinović Indi vratila se na estradnu scenu s novim albumom, ali i novim grudima. Pevačica je krajem jula ugradila silikone. I to peticu. Ona je krila da ima veća prsa, ali kada se nedavno pojavila na snimanju emisije „Grand šou“, bilo je očigledno da je tokom medijske pauze posetila estetskog hirurga.

- Prezadovoljna sam izgledom svojih grudi. Sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ispalo onako kako sam očekivala. Postoperativni period skoro da nisam ni osetila. Srećna sam jer konačno mogu da nosim haljine koje ranije nisam mogla i koje sam čežnjivo gledala – kaže Indi.

Pevačica je oduvek patila za velikim grudima, zbog čega je često nosila i po dva brushaltera. Znala je i da stavlja razne dodatke samo da bi joj dekolte bio što lepši. Sada za tim nema potrebe, jer je doktor odlično odradio svoj posao. Indi će uskoro objaviti nove fotografije, koje je snimila u saradnji sa studiom „Kristal“.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Povratak na scenu: Indi ugradila silikone! (Foto)

Izvor: Svet plus, 06.Nov.2012

Indira Aradinović Indi vratila se na estradnu scenu s novim albumom, ali i novim grudima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.