Ovako izgleda supruga Dženana Lončarevića od koje se razvodi! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2024, 21:29

Ovako izgleda supruga Dženana Lončarevića od koje se razvodi! (FOTO)

Dženan Lončarević, razvodi se nakon 25 godina braka od supruge Samire, koju javnost nije imala prilike često da vidi.
Popularni pevač, često je u izjavama govorio kako njegova supruga ne voli da se eksponira i da privatni život isključivo pokušavaju da zadrže među svoja četiri zida. Samira inače živi u Prijepolju sa dvoje dece koje u braku ima sa Dženanom.
Foto: Instagram printscreen/Dzenan Loncarevic
Upoznali su se pre nego što je pevač postao velika zvezda, a venčali su se 2006. godine. Iako je uvek o svom braku govorio u najboljem svetlu, izgleda da su u poslednje vreme preovladale nesuglasice koje nisu mogli da reše.Razvod Dženana Lončarevića je iznenadio mnoge,...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA OVOM ŽENOM Dženan Lončarević GODINAMA ŽIVI U BEOGRADU: Evo kako izgleda, jednom su uhvaćeni zajedno

Izvor: Blic, 14.Apr.2024

Pevač Dženan Lončarević razvodi se posle 25 godina braka od supruge Samire, a kako mediji prenose, on već oko 15 godina živi sa drugom ženom u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.