Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda Cecina ćerka bez šminke! (FOTO)

I dok mnoge javne ličnosti kriju svoja lica bez šminke kao zmija noge, Anastasija Ražnatović rado pozira u prirodnom izdanju. Ona je svesna da lepo izgleda i zbog toga sve češće pozira bez šminke. Evo kako izgleda kada se probudi i krene da se nađe sa drugaricama da popiju kafu. Pogledajte kako izgleda Anastasija u The post Ovako izgleda Cecina ćerka bez šminke! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GLASAJTE! Spremila se za grad! Pogledajte kako se sredila Ceca Ražnatović!

Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2017

Ceca Ražnatović rešila je da večeras izađe u grad! Nije baš najjasnije gde ide u provod, ali kako SCANDAL! saznaje ona ide sa prijateljima na večeru u jedan poznati restoran. Ovako je Ceca izgledala na žurci u Porto Montenegru (foto) A kako se spremila pogledajte i sami. scandal!Ivan Vučićević,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.