Ovako danas izgleda Slavica Ćukteraš! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgleda Slavica Ćukteraš! FOTO

Pevačica Slavica Ćukteraš u potpunosti se povukla iz javnosti i napustila svoju muzičku karijeru zbog ljubavi i porodice.

Slavica Ćukteraš proslavila se u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a iako je imala zavidnu karijeru, zbog ljubavi i porodice rešila je da se u potpunosti povuče sa javne scene. Tokom vikenda ona je prisustvovala jednoj privatnoj proslavi, na kojoj se srela sa koleginicom Milicom Todorović, a tom prilikom odlučile su da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << naprave zajednički selfi koji je izazvao oduševljenje njenih pratilaca.

Mora se priznati da se Slavica uopšte nije promenila, a da li će svoje fanove u budućnosti obradovati nekom novom pesmom, ostaje nam da vidimo:

@cicamica022 udrii😎💄💅🏻👩🏻‍🎤

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on May 14, 2017 at 9:52am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.