Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Sofija Milošević brani Adema Ljajića (foto)

Šta ti je ljubav… Izgleda ipak prava. Fudbaler je lud za njom: Da li znate ko je ovo? (foto) Sofija Milošević iskritikovala je drugaricu zato što je njenom dečku Ademu Ljajiću stavil uši i slikala ga. Sofija je sve to uradila kroz šalu, ali ipak je stala na stranu dečka. Scandalivan vučićević, instagram The post Ovako Sofija Milošević brani Adema Ljajića (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako je izgledala Mira Škorić pre dve decenije (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2017

Mnoge estradne ličnosti ne vole baš kada se iz naftalina pojave njihove slike iz prošlosti. Međutim, kod Mire Škorić nema te situacije. Evo nje sa ćerkom Milicom pre skoro dve decenije. Mira izgleda potpuno isto kao i danas. Scandalivan vučićević, instagram The post Pogledajte kako je izgledala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.