Ovako Kaya Ostojić izgleda bez šminke! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Jun.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Kaya Ostojić izgleda bez šminke! FOTO

Katarina Kaya Ostojić nema problem da na društvenim mrežama objavi fotografiju na kojoj je nenašminkana, a ima i razlog za to!

Naime, Kaya se trenutno nalazi na odmoru u Sen Tropeu, pa je odlučila da sa svojim pratiocima na instagramu podeli jednu fotografiju na kojoj se nalazi bez šminke. Ono što je primetno "na prvu" jesto to da Kaya izgleda mnogo mlađe i prelepo, te nema potrebe da se brine da li će je neko prepoznati bez punog mejkapa, za razliku od nekih njenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koleginica.

I neni pratioci ostavljali su komentare pohvale, a da li će Kaya nastaviti sa ovim trendom promovisanja prirodne lepote, ostaje nam da vidimo.

Sun kissed ☀️😎😍

A post shared by 🎼 Katarina Ostojic KAYA 🎼 (@kaya_ostojic) on Jun 9, 2017 at 9:01am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.