Ovakav trening još niste videli! Nina Badrić levitira! (video)

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakav trening još niste videli! Nina Badrić levitira! (video)

Nina Badrić je ostavila svoje fanove bez teksta kada je na Instagram postavila video na kome se vidi kako vežba i pritom, levitira.
“Ovo je moj odmor za telo, duh i dušu. Dok radimo na formi (leto će brzo), radimo i na disanju. Pazimo se i iznutra. Moj omiljeni način vežbanja”, napisala je Badrićeva.
Njeni fanovi nisu mogli da veruju šta vide, ali neki od njih su razotkrili o čemu je zapravo reć. Naime, pevačica leži na zategnutim kablovima koji su jedva vidljivi, pa se čini da lebdi u vazduhu.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Mar 23, 2017 at 9:34am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OVAKAV TRENING JOŠ NISTE VIDELI Ovako vežba Nina Badrić (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Mar.2017

Hrvatska pevačica Nina Badrić izazvala je opštu pometnju na Instagramu kada je objavila snimak na kom se vidi kako izgleda jedan njen trening...Ali, ne običan trening. Naime, u prvi mah se čini da hrvatska pevačica lebdi, ali već u sledećem trenutku je jasno da zapravo leži na tankim i zategnutim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.